Časovi engleskog preko InternetaMirjana Karanović se pridružila ekipi filma o Nikoli Tesli

Proslavljena glumica Mirjana Karanović se pridružila ekipi filma o Nikoli Tesli, koji bi trebalo da snima u Srbiji i SAD, na jesen . Ona će igrati Đuku, vrednu srpsku majku, koja je imala veliki uticaj na inventivne nagone mladog Nikole .

"To je prilično mala uloga u filmu, ali je Đuka odigrala veoma značajnu ulogu u životu Nikole Tesle" rekla je Mirjana . "Ona je pomogla da se izdefiniše ono što je Tesla bio . Zaista mi je čast da glumim ovu vrednu ženu koja koja je iznela tako veliku porodicu."

Od trenutka kada je  Mirjana pročitala scenario američkog reditelja Majkla Antona za film, znala je da je uloga prava za nju. "Kada mi je uloga predložena, bila sam veoma dirnuta čudesnim scenarijom, jer je svaki lik portretisan sa neverovatnom celovitošću" , rekla je ona.

"Majkl je napravio film koji je omaž Nikoli Tesli. Mi pričamo njegovu priču, kao što se zaista dogodila, bez nepotrebnih dodataka. Majkl je zadržao autentičnost, a ovaj film bi trebalo da konačno napravi svet svesnim delima velikog čoveka i svime što je učinio za naše živote danas.”

Šta ti misliš?

Dodaj komentar

Zapamti me