Časovi engleskog preko Interneta12 činjenica o seksu koje možda niste znali

- Samo 30% žena doživi orgazam tokom odnosa – ne preskačite maženje, predigru i dodatnu stimulaciju.

- I devojke imaju „vlažne snove“. Iako to može da dovede do stida, ukoliko spavaju sa partnerom, „nered“ je dosta manji ili ga nema. Takođe, devojke se svojih snova vrlo često ne sećaju.

- Već vekovima, jedan od velikih paradoksa je činjenica da kaluđerice češće obolevaju od raka dojke. Stručnjaci veruju da je razlog tome činjenica da dojenje deteta sprečava rizik od razvoja raka, a kaluđerice iz jasnih razloga ne upražnjavaju tu aktivnost.

- Ejakulacija kod muškaraca smanjuje rizik od pojave raka prostate. Redovna ejakulacija i masturbacija, sa partnerom ili samostalno dokazano smanjuje razvoj kancerogenih ćelija u organizmu.

 

- Neke žene dostižu orgazam dojenjem deteta. O ovoj temi se ne razgovara previše, ali je ona sasvim prirodna i razumljiva.

- Svaka vagina na svetu je jedinstvena, nešto kao otisak prsta. Počev od veličine usana, preko oblika i boje, svaka vagina (kao i svaki penis) je jedinstvena. Ukoliko vidite nečiji polni organ na TV-u ili u časopisu, i nije ni nalik vašem, nema razloga za paniku. Svi smo drugačiji.

- U mililitru sperme nalazi se 100 miliona spermatozoida.

- U doba Renesanse, prostitutke su bile jedine žene koje su brijale stidne dlake, zbog bojazni od stidnih vaši. Obzirom da to nije bio trend kod ostalih žena, prostitutke su nosile svojevrsne perike za vagine.

- Interesantan primer iz životinjskog carstva – spermatozoidi su veći kod miševa nego kod slona. Toliko o činjenici da je veličina bitna!

- Seks pomagala i igračke nisu izum modernog društva. Arheolozi su pronašli ovakve objekte i u iskopinama iz drevnih vremena.

- Ljudi nisu jedni sisari koji upražnjavaju oralni sex. Životinje poput koza, hijena i slepih miševa takođe imaju ovakav odnos.

- Takođe, čovek nije jedini sa homoseksualnim nagonima. Ovakvo ponašanje je utvrđeno i kod pingvina, šimpanza i nekih vrsta paukova.

Šta ti misliš?

Dodaj komentar

Zapamti me